Proizvo​di:

 Industrijske dizalice:

Vitla, komponente, mjerenje oprema i sigurnost:

Upravljanja, regulacija,automatizacija, sklopna oprema:

Partneri:


LIFT-TEX

LIFT-TEX sa tradicijom dugom 50 godina, posvećeni smo dizanju teških tereta. Naš brend EXTREEMA predstavlja standard heavy lift industrije.

DEMAG cranes&components

DEMAG industrijske dizalice pružaju pouzdano i snažno rješenje za podizanje i manipulaciju teretom. Sa tradicijom dugom preko 200 godina, inovacijama, preciznom kontrolom i robusnim dizajnom, osiguravamo učinkovitost i sigurnost u svakom radnom procesu.

 

TRACTEL 

Tractel je svjetski poznat proizvođač opreme i sustava za dizanje, rukovanje teretom, sigurnosne sustave i rad na visini. Tvrtka se specijalizira za pružanje rješenja koja osiguravaju sigurnost i učinkovitost u raznim industrijama, uključujući građevinsku, industrijsku, energetsku, pomorsku i mnoge druge sektore.HBC radiomatic

Daljinski radio upravljački sustavi HBC radiomatic, vrhunski su prizvodi dokazane kvalitete.

Inovativnost i konstantan razvoj novih tehnologija, te sigurnost i zaštita glavne su prednosti HBC radiomatic-a.

 

VETTER krantehnik

Gdje god je potrebno sigurno transportirati teret ili osjetljivu robu, okrenuti glomazne komponente ili porinuti jahte u marinama ili brodogradilištima, VETTER dizalice igraju ključnu ulogu.


ABB

ABB je vodeća tehnološka tvrtka u elektrifikaciji i automatizaciji koja omogućuje održiviju budućnost s učinkovitijom potrošnjom resursa. Rješenja tvrtke kombiniraju tehničku stručnost sa softverom za poboljšanje proizvodnje, transportiranja, napajanja i upravljanja. 
TE.CO.

Od 1982. godine nudimo rješenja za automatizaciju, posebne kabele i komponente. 

Proizvodimo više od 1300  kabela certificiranih prema nacionalnim i međunarodnim standardima sukladnosti koji su spremnih za isporuku odmah. Osim kabela isporučujemo i kabele sa konektorima prema zahtjevu kupca. 

SIEMENS

Siemens je svjetski lider u automatizaciji, pružajući napredna rješenja za industrije diljem svijeta. Naša tehnologija omogućava efikasnost, sigurnost i održivost u proizvodnji. Bilo da je riječ o pametnim tvornicama, procesnoj automatizaciji ili industriji 4.0, Siemens postavlja standarde kvalitete i inovacija.